Hart voor coaching

 Gezinsbegeleiding 

Soms heb je tijdelijk extra begeleiding nodig i.v.m. ziekte of overbelasting. Of heb je behoefte aan begeleiding tijdens de spitsuren in je gezin. Ik begeleid jou en je gezin op een heel praktische wijze. Uit ervaring weet ik dat de ochtend, spitsuren voor jonge gezinnen zijn. Het is nog vroeg en jij voelt je al volledig uitgeput!

Als gezinsbegeleider zorg ik voor het in kaart brengen van de situatie en ga ik samen met jou op zoek naar praktische haalbare oplossingen. Daarnaast ondersteun ik je op het gebied van structuur, dagritme en geef je ook praktische hulp bij opvoedingsvragen. Het thema van zelfredzaamheid staat voorop.

Waarom mij als gezinsbegeleider inschakelen? Vanwege mijn beroep als life coach richt ik mij als gezinsbegeleider ook op het gedrag van jou. Een mens functioneert vanuit patronen. Het doorbreken van deze patronen zorgen ervoor dat je gedrag verandert. Ik vertel je welk gedrag ik bij jou gezien heb en stimuleer je om met nieuw, door jezelf gewenst gedrag te experimenteren. De relatie tussen ons is op basis van vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid. Doordat je zelf de regie over dit traject in handen hebt is de kans van slagen groot. Mijn taak als gezinsbegeleider is om dit traject op een professionele manier te bewaken.

Een aantal jaren ben ik werkzaam geweest als gezinsondersteuner bij een welzijnsstichting. Ik draag dit project een warm hart toe en ik heb mij met veel enthousiasme voor dit project ingezet. Door de afgelopen ervaringen en successen voel ik me gesterkt om deze hulpvraag bij gezinnen ook in mijn coachingspraktijk aan te bieden.  

Ik zie het als mijn missie om door gedragsverandering het zelfvertrouwen van de ouder te vergroten waardoor deze na een bepaalde periode zelfstandig de opvoedingsvaardigheden weer kan oppakken.

Heb ik je interesse gewekt, neem dan contact met me op! 

Contact: info@coachingspraktijkmarianne.nl of via het contactformulier

Telefoon: 06 - 22015152